Učitavanje...

Trgovina Kiehl's otvorila svoja vrata u Centru Cvjetni

17. lipnja 2019.

Kiehl’s Since 1851, legendarna njujorška ljekarna i proizvođač visokokvalitetnih proizvoda za njegu kože i kose, otvorio je svoja 5. vrata u Centru Cvjetni, u centru Zagreba 14. lipnja 2019.

Trgovina Kiehl’s Since 1851 otvorila je dugoočekivana vrata i u centru Zagreba, u Centru Cvjetni. Jedinstveno svim Kiehl’s prodavaonicama i novootvorena prodavaonica odiše Kiehl’sovom bogatom ljekarničkom tradicijom. Samim ulaskom u jedinstveni prostor, posjetitelji mogu prepoznati dugu povijest i ekscentričan karakter Kiehl’sa, a na samom ulazu posjetitelje zabavlja Kiehl’sov poznati kostur Mr. Bones. Dućan u centru Zagreba razlikuje se po nekoliko elemenata koji se ne mogu naći u ostalim dućanima, poput “Feel our formulas” kutka gdje posjetitelji mogu isprobati sve proizvode na vlastitoj koži (mogućnost tretmana maskama, isprobavanja pilinga, proizvoda za čišćenje lica i sl.).

Na dan otvorenja ispred trgovine održan je Kiehl’s Unplugged koncert te je ovoga puta publiku uveseljavao Matija Cvek, koji je zajedno s dugogodišnjim Kiehl’s prijateljima; modnom dizajnericom Dianom Viljevac i pjevačicom Ginom Victorijom Damjanović, prerezao vrpcu novog dućana. Uzvanici su mogli prisustvovati radionici presađivanja biljaka u prazne Kiehl’s ambalaže, preko kojih je Kiehl’s nastojao osvijestiti posjetitelje o važnosti recikliranja i iskorištavanja plastike u sklopu programa Made Better™.

Posjetite novootvorenu trgovinu i odaberite za svoju kožu i kosu samo najkvalitetnije Kiehl's proizvode. 

Sve novosti

Instagram Feed