Učitavanje...
DM

My Way

DM

My Way

Doima se dnevnim boravkom na otvorenome, intimističkim prostorom dobrih vibracija, mjestom za rendez vous prošlosti i sadašnjosti.

Cvjetni trg je nedavno obogaćen novim sadržajima. Najnoviji je takav sadržaj restoran My Way na ulazu u Cvjetni, kojim se ispisuje nova stranica zagrebačke ugostiteljske ponude. Vrhunska internacionalna gastronomija, pomno odabrana vinska karta, ugođajnost prostora iz kojeg se pruža pogled na cijeli trg, rafinirana usluga i duh građanskog Zagreba sjedinjeni su u koncept koji odgovara najvišim europskim standardima.

Privrženost Zagrepčana ispijanju kava, običaj koji postupno prihvaćaju i inozemni posjetitelji, čak i oni skloniji drugim napitcima, mnogo je više od uživanja u kofeinskom napitku. „Hoćemo li na kavicu?“ nije samo uobičajeno pitanje, nego poziv na druženje, socijalna komponenta omiljena među Zagrepčanima do te mjere da se sjedenje na terasama produžilo izvan sezone predviđene za boravak na otvorenome. A kad se ta kavica ispija u lokalu My Way, onda gost stječe dojam da pulsira u ritmu grada, u prisnom dodiru s njegovim stanovnicima.

Pratite nas